< terug

Hardloopkleding voor dames en heren

31 maart 2016 (0 reacties)

Nederlanders sporten erop los! Van hardlopen tot fietsen iedereen heeft zijn verschillende voorkeur voor sport. Natuurlijk wil iedereen er ook een beetje normaal uitzien als ze gaan sporten. In dit artikel vind je een aantal tips waar je aan moet denken bij de aanschaf van goede hardloopkleding.

 

Via internet zijn er tientallen winkels waar je goed en ook nog eens goedkoop mooie hardloopkleren kunt kopen. Waar moet je precies opletten en hoe vind je een goede aanbieding op korting?
 

Lagensysteem

Je komt er al snel achter dat er voor hardloopkleren veel gesproken wordt over een 3-lagen systeem. De eerste laag is de onderlaag dit is je ondergoed en onderkleding. Dan hebben we de tweede laag, dit is bijvoorbeeld een shirt met korte of lange mouwen. En als laatste heb je de derde laag dit is een jas of vest, hier kun je voor kiezen afhankelijk van de temperatuur waarin je gaat hardlopen.
 

Materiaal hardloopkleding

Goed materiaal hardloopkleding is essentieel als je serieus gaat hardlopen. Goede hardloopkleding zorgt ervoor dat je zweet die produceert tijdens het lopen via je kleding wordt afgevoerd. Hierdoor voel je het niet van je lichaam afdruipen en gaat je kleding niet plakken aan je lichaam. Veel gebruikte materialen zijn: Lycra, Coolmax Lycra, Lycra Power en Goretex.

 

Voordelig hardloopkleding kopen

Natuurlijk wil iedereen goede hardloopkleren kopen tegen goede prijzen. Er zijn verschillende websites met kortingscodes waar je kan kijken voor een extra korting of interessante aanbieding van sportwinkels. Ook andere winkels als bijvoorbeeld Zalando of H&M hebben prima hardloopkleren in het assortiment. 

(Advertisement)

Reacties

    Geen reacties.
Al een account, log hier in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *