< terug

Hardlopen met meer gemak

12 maart 2021 (0 reacties)

Voor een hardloper voelt iedere kilometer waanzinnig! Of u nou ver gaat of niet, hard of op een rustig tempo loopt: u geniet. Met de volgende slimme hulpmiddelen geven we u nóg een extra zetje in de rug. Voor hardlopen heeft u in principe niet heel veel nodig. Een paar goede hardloopschoenen en een dosis motivatie is voor de meeste lopers genoeg. Gadgets zijn daarom een nice to have. Toch kunnen bepaalde gadgets u wel ondersteunen bij het behalen van uw doelen of het prettiger beleven van uw workout. 

Ga voor een activity tracker

De activity trackers zijn de laatste jaren erg populair. Het is een klein ‘horloge’ waarop u snel uw stappen en hartslag kunt checken. Ook krijgt u vaak een melding wanneer u uw doel aan stappen per dag heeft behaald. Ze zijn niet allemaal goedkoop, wees kritisch op wat u nodig denkt te hebben vooral als u net begint met hardlopen.

Hardloop apps 

U kunt op uw mobiele telefoon uw stappen bijhouden en andere scores bijhouden met behulp van gratis te downloaden apps zoals Strava. 

Armband

Een fysiek te dragen gadget als een sportarmband is handig. Vooral in de zomerperiode wanneer u weinig kleding draagt tijdens het hardlopen en u niets mee kunt nemen. 

Een drinkgordel

Wilt u wat langere afstanden lopen dan is het belangrijk dat u voldoende drinkt. Vind u het niet fijn om met een drinkfles in uw hand te hardlopen? Er zijn verschillende handige drinkgordels. Deze kunt u zo om uw middel beve. Zorg ervoor dat de drinkgordel goed blijft zitten en ook comfortabel aanvoelt. De drinkgordel heeft vaak een vakje met een rits. Daar kunt u bijvoorbeeld uw huissleutel in stoppen. Als u in het donker loopt, is het slim als uw drinkgordel reflecterende elementen heeft zodat u goed zichtbaar bent.

Vrouw – Juiste ondergoed

Hardlopen is een intensieve sport voor uw lichaam. Veel heen en weer bewegende lichaamsdelen kunnen pijn veroorzaken of  zorgen voor lichaamsklachten. Als jonge moeder wilt u ook wel graag erop uit en sporten. Kinderwagen mee en lekker joggen. Maar wat als uw kleine voeding nodig heeft onderweg? Een sport bh zonder beugel kan hierbij een oplossing zijn. Comfortabele zwangerschapsbeha’s en babyriemen geven uw borsten en buik voldoende ruimte om te groeien en bewegen. Praktische voedingsbeha’s in moderne ontwerpen en stijlen maken borstvoeding en sporten ongecompliceerd en comfortabel.

Tas voor zaken

U bent als ondernemer onderweg naar een event of training op het gebied van hardlopen waarbij u een nieuw product komt presenteren. Onderweg kampt u met het probleem waar u uw laptop en overige zakelijke spullen nou moet laten? In een sporttas zou kunnen alleen komt dit niet zo zakelijk en stijlvol over. Een aktetas zoals die van plevier tassen heren is de juiste oplossing. Er zijn prachtige exemplaren die u met plezier meedraagt naar uw werk, naar klanten of cliënten. In iedere branche doet de aktetas het goed, zowel bij mannen als vrouwen.

(advertorial)

Reacties

    Geen reacties.
Al een account, log hier in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *