< terug

Hardlopend de Groningse binnenstad ontdekken tijdens vernieuwde Urban Trail op zondag 2 april 

20 januari 2023 (0 reacties)

Lekker sportief bezig zijn en tegelijkertijd de Martinistad op een unieke manier (her)ontdekken? Dat kan tijdens Urban Trail Groningen. Deze avontuurlijke run gaat onder andere door gebouwen, theaters, stadions en nog veel meer verrassende locaties. Kortom, je loopt langs en door plekken waar je (bijna) nooit komt.

KLM-Urban-Trail-Groningen_1

Nieuwe start-finish en veel nieuwe locaties voor de zevende editie

Voor de zevende editie op zondag 2 april 2023 heeft de organisatie een gloednieuw parcours langs en door de pareltjes van Groningen uitgestippeld. De start en finish vinden plaats op een heel bijzondere locatie, bij de Euroborg! De routes zijn dit jaar ongeveer 6 en 12 km lang en onderweg maken onder andere studentenvereniging Albertus Magnus, Synagoge Groningen, Peakz Padel en het Kwadraat deel uit het van het vernieuwde parcours. “Supergaaf dat we deze toffe locaties mogen toevoegen aan het parcours. Op deze manier kunnen we alle deelnemers een verrassende ontdekkingstocht aanbieden, ook als iemand al 5 keer mee heeft gedaan.” vertelt organisator Johan Meijer. 

Een compleet overzicht van het parcours en de deelnemende locaties wordt in aanloop van het evenement bekend gemaakt op de website van de organisatie. 

Reacties

    Geen reacties.
Al een account, log hier in.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *