< terug

Hardlopend Londen ontdekken

Londen! De grote Europese metropool, een duizelingwekkende mix van bezienswaardigheden en ervaringen, sommigen zeggen de beste stad ter wereld. Het is een geweldige plek om te bezoeken, maar waar te beginnen? Dat is eigenlijk heel simpel. Ga een stukje rennen. Met behulp van een audio guide app op je mobiel kun je nu namelijk al joggend de highlights van Londen verkennen.

6 december 2016 (0 reacties)

Londen! De grote Europese metropool, een duizelingwekkende mix van bezienswaardigheden en ervaringen, sommigen zeggen de beste stad ter wereld. Het is een geweldige plek om te bezoeken, maar waar te beginnen? Dat is eigenlijk heel simpel. Ga een stukje rennen. Met behulp van een audio guide app op je mobiel kun je nu namelijk al joggend de highlights van Londen verkennen. Van middeleeuwse gevangenis Tower of London tot de moderne wolkenkrabbers The City – het ligt allemaal op de route. Alles wat daarvoor nodig is, is een smartphone, oordopjes en de gratis izi.travel app. Op basis van je GPS-locatie krijg je aanwijzingen waar je heen moet en wat er te zien is. De tour, ontwikkeld door city running expert Urbirun, staat bol van de feitjes, anekdotes en zelfs wat pittige stadsgeheimen… Trek je renschoenen aan, hou ogen en oren open en geniet van de fitste manier om Londen te ontdekken. Zin om te gaan hardlopen in Berlijn, Parijs of New York? Urbirun heeft audiogidsen voor meer dan dertig steden wereldwijd geüpload op izi.travel.

 

27 highlights

De Londen highlight tour neemt je mee op een ontdekkingstocht in deze bruisende stad van wereldformaat. De tour is samengesteld door Urbirun, een bedrijf gespecialiseerd in rentours. Het beginpunt kies je zelf uit een van de 27 highlights op de route. Van Westminster Palace brengt de audio gids je naar historische hoogtepunten als Buckingham Palace, Trafalgar Square en St. Paul’s Cathedral. Terwijl je langs The City rent, waar wolkenkrabbers met bijnamen als de augurk, de walkietalkie en de kaasschaaf de skyline sieren, krijg je een goed beeld van de moderne kant van Londen. De rivier de Thames vormt de rode draad, met bezienswaardigheden aan zowel de hectische noordoever als de meer rustige zuidkant. Het is alsof je jogt met een goedgeïnformeerde local, die je alles laat zien wat je niet mag missen. Dan wordt Londen natuurlijk alleen nog maar mooier!

 

Run the city

Hoe werkt het nou precies? De technologie achter deze slimme audio guide is ontwikkeld door izi.travel. Dit bedrijf maakt het mogelijk je eigen audiotour te maken met behulp van hun innovatieve platform. Het gebruik is ontzettend gemakkelijk en helemaal gratis. Zodra je de izi.travel app hebt gedownload krijg je toegang tot alle gratis audiotours van over de hele wereld. De app brengt je al joggend van highlight naar highlight. Omdat je voor het gebruik van de tours niet meer nodig hebt dan je eigen telefoon met GPS, hoef je niets extra in te pakken voor de ultieme city run ervaring op reis. Voor je het weet ben je fit, goed geïnformeerd en altijd klaar voor meer. Reis rond de wereld, ren door die stad!

 

Over izi.travel

izi.travel is een wereldwijd, open en gratis platform met duizenden audio en multimedia tours voor zowel binnen als buiten. De meertalige tours verbinden verhalen en reizigers dankzij de innovatieve app. Izi.travel is het grootste platform voor location-based gidsen ter wereld met jaarlijks meer dan 5.000 gratis gedownloade tours en dertig miljoen vertelde verhalen. Nieuwe content wordt continu toegevoegd door reizigers, experts, toeristische en culturele instanties en gemeenten. Het gebruik van izi.travel is volkomen gratis en stelt iedereen in staat tours te maken en te downloaden, zodat elke bestemming op eigen tempo verkend kan worden. Zie voor meer informatie https://izi.travel/nl/176f-urbirun-london-highlights/en

 

Reacties

    Geen reacties.
Al een account, log hier in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *