Ad
< terug

Hardlopende tandarts Lotte Krause beseft na twee medailles op het NK indoor dat de rek in haar prestaties er nog niet uit is: ’Over twee jaar hoop ik bij EK te zijn’

25 februari 2020 (0 reacties)

CASTRICUM_Lotte Krause won afgelopen weekend haar achtste en negende NK-medaille op respectievelijk de 1500 en 3000 meter indoor. De 27-jarige atlete van Team Distance Runners heeft nog een doel in haar carrière; meedoen met het Europees kampioenschap. „Dit seizoen komt het EK misschien nog te vroeg, hopelijk ben ik er over twee jaar wel bij.”

Over het NK atletiek kan ze in ieder geval tevreden zijn. „Vooral op de 1500 meter liep ik goed. Ik kon in de laatste 500 meter nog versnellen. Helaas kwam Britt Ummels nog over mij heen.

Lees hier verder

Reacties

    Geen reacties.
Al een account, log hier in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *