< terug

Hardlopers gezocht voor Eat2Run onderzoek

20 november 2021 (0 reacties)

Hardlopen is gezond, maar helaas kan hardlopen ook leiden tot klachten als peesblessures en buikklachten. Voeding speelt waarschijnlijk een belangrijke rol bij beide problemen. In het “Eat2Run” onderzoek van Sport Medisch Centrum Papendal, Ziekenhuis Gelderse Vallei (SportsValley) en Wageningen Universiteit wordt onderzoek gedaan naar de rol van voeding bij peesblessures en buikklachten. Help jij mee?

De onderzoekers zijn nadrukkelijk op zoek naar zowel hardlopers mét als zonder peesblessures en/of buikklachten. Deelnemers mogen meedoen als ze 18 jaar of ouder zijn en gewoonlijk tenminste 1x per week hardlopen. Het onderzoek bestaat uit twee online vragenlijsten, een over het loopgedrag, blessures en buikklachten, en een voedingsvragenlijst.

Deelnemers die beide vragenlijsten volledig hebben ingevuld ontvangen kortingsbonnen, te besteden bij Futurumshop én Runnersworld Ede. Daarnaast ontvangen ze informatie over hun voedingsinname. Ten slotte worden een aantal aantrekkelijke prijzen verloot, zoals een hardloophorloge en een paar hardloopschoenen.

Meer informatie over, en aanmelding voor deelname aan het onderzoek kan via onderstaande link naar de website van het Eat2Run onderzoek.

Reacties

    Geen reacties.
Al een account, log hier in.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *