< terug

Het ongelooflijke verhaal van Klaas Talma: verloor zijn benen bij een crash op de A32, wil nu weer hardlopen

23 november 2019 (0 reacties)

Dit is het verhaal van Klaas Talma. Eigen baas, meervoudig atletiekkampioen, opa. Werd een half jaar geleden zestig. ‘Vierde’ die mijlpaal in een revalidatiecentrum. Hij verloor namelijk beide onderbenen door een kettingbotsing in dichte mist. ,,Laat ik me wegglijden of wil ik door? Ik besloot te vechten.’’ Was getekend, Klaas Talma. Klaas Talma: ,,Ik remde en zag scheef voor me nog iets van een gaatje. Ik gaf mijn stuur een ‘zwieper’, maar besefte tegelijkertijd: ik ga iets raken.’’ 

Lees hier verder

Reacties

    Geen reacties.
Al een account, log hier in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerd