< terug

HOKA ONE ONE® kondigt nieuw partnership aan met Marathon Rotterdam

30 april 2021 (0 reacties)

Amsterdam, april 2021 — HOKA ONE ONE®, onderdeel van Deckers Brands, is benoemd als officiële sportswear-partner van de Marathon Rotterdam. Dit. laat het bedrijf in een persbericht weten. Als partner wil Hoka de ervaring van de marathondeelnemers verbeteren en de interesse in het evenement te verbreden door Hoka’s sterke fanbase in de hardloopcommunity te activeren aldus de persverklaring.

De Marathon Rotterdam is een van de grootse sportevenementen in Nederland en wordt sinds 1981 georganiseeerd. De veertigste editie wordt een marathonweekend voor de elite en de grote massa in een feestelijke sfeer. De wedstrijd geldt als toonaangevend in Europa. Recordhouders van de marathon van Rotterdam zijn Marius Kipserem (2:04:11, gelopen in 2019) bij de mannen en Tiki Gelana (2:18:58, in 2012) bij de vrouwen. Het Nederlandse record werd in 2019 gelopen door Abdi Nageeye (2:06:17).

“We zijn er heel trots op dat een prachtig merk zoals Hoka zich voor drie jaar verbindt als sponsor en als officiële sportswear-partner van de Marathon”, stelt Mario Kadiks, CEO van Golazo Nederland en organisator van de Marathon Rotterdam . “De komende jaren gaan we nauw samenwerken om de circa 50.000 lopers, ongeacht hun niveau, te helpen om hun persoonlijke doelen te bereiken. Met Hoka hebben we daar de perfecte partner voor gevonden en we kijken uit naar de samenwerking.”

Wendy Yang, president van de Performance Lifestyle Group van Deckers, voegt hieraan toe: “De Rotterdam marathon is een prachtig event met een rijke geschiedenis; we zijn bij Hoka dan ook erg enthousiast over deze aankondiging. We willen de deelnemers een loopervaring van topniveau bieden en dit event nog verder verbeteren met onze gedurfde innovatie en liefde voor de sport.”

Einde persbericht

Reacties

    Geen reacties.
Al een account, log hier in.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *