< terug

Hoornweg heeft nu Oeganda als thuishaven (video)

Roy Hoornweg bereidde zich in Oeganda voor op de Zevenheuvelenloop. De Passaat atleet was erg te spreken over het trainingsgebied daar. Ik vond het fantastische en wil het komende jaar graag met Global Sports en mijn coach Addy Ruiter meewerken aan het opzetten van een trainingskamp daar. Het wordt mijn nieuwe thuishaven.

20 november 2016 (0 reacties)

Roy Hoornweg bereidde zich in Oeganda voor op de Zevenheuvelenloop. De Passaat atleet was erg te spreken over het trainingsgebied daar. Ik vond het fantastische en wil het komende jaar graag met Global Sports en mijn coach Addy Ruiter meewerken aan het opzetten van een trainingskamp daar. Het wordt mijn nieuwe thuishaven. Hoornweg blijft zich richten op de baan en is ervan overtuigd dat er een verbetering nog mogelijk is op de 5000 en 10.000 mtr.Het afgelopen jaar zat het mij niet mee, ik zat niet goed in mijn vel. Nu nog cross en wellicht naar het EK cross.

Reacties

    Geen reacties.
Al een account, log hier in.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *