< terug

Hordeloopster Nadine Visser via FBK Games naar Olympische Spelen

23 april 2024 (0 reacties) Hordeloopster Nadine Visser via FBK Games naar Olympische Spelen

Nederlands Recordhoudster Nadine Visser 100mH start op zondag 7 juli tijdens de 43e editie van de FBK Games in Hengelo op de 100 meter horden, de discipline waarop ze al ruim tien jaar lang Nederlands beste atlete is en ook op internationaal niveau uitstekend voor de dag komt. In aanloop naar de Olympische Spelen, waar exact een maand later op 7 augustus in Parijs haar hordenprogramma start, wil de 29-jarige West-Friese atlete graag nog één keer excelleren voor eigen Nederlands publiek in het Fanny Blankers-Koenstadion.

Ellen van Langen: “We zijn blij dat Nadine er dit jaar weer bij is in Hengelo. Met haar nationale records op de 60m horden en 100m horden is mag zij natuurlijk niet onbreken. We hopen dat de FBK Games, voor eigen publiek, een laatste boost kan geven in de richting van de Olympische Spelen.

Nadine: “Het is altijd super gaaf om voor eigen publiek zo’n grote wedstrijd te lopen en vorig jaar liep ik mijn eerste wedstrijd daar erg goed dus ik heb er erg veel zin in.”

Hans Kloosterman : “Nadine behoort al jaren tot de wereldtop. Ze is een van die atleten waarvoor je naar het stadion komt. In een vol FBK-Stadion willen we haar graag zien schitteren en met een fantastisch oranjegevoel naar Parijs uitzwaaien.”

Reacties

    Geen reacties.
Al een account, log hier in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *