< terug

iD.LIFE – Lifestyle sporthorloge en fitness-coach

15 juli 2017 (0 reacties)

Voor iedereen die waarde hecht aan een gezonde en sportieve levensstijl heeft SIGMA SPORT de iD.LIFE ontwikkeld. Het nieuwe sporthorloge meet de hartslag handig op de pols en beschikt over een geïntegreerde Activity Tracker, welke actuele waarden over dagelijkse activiteiten weergeeft en geen verbinding met een smartphone app nodig heeft. Deze fitness tracker iD.LIFE is niet slechts een betrouwbare trainingstool, maar ook een persoonlijke fitness-coach voor dagelijks gebruik.

Sigma_idLIFE-2017-0624

De hartslagmeter op de pols werkt middels een optische sensor, welke het dragen van een borstriem overbodig maakt. Tijdens een training wordt de hartslag continu geregistreerd en geeft deze betrouwbaar informatie over actuele waarden, doelzones en over het bereikte trainingseffect. Wordt een ingestelde doelzone onder- resp. overschreden, dan geeft de iD.LIFE via een trilling op de pols daarover feedback. Dankzij een geïntegreerde bewegingssensor, meet het sporthorloge ook afstand en actuele snelheid.

iD.LIFE_design_coach

De Activity Tracker van de iD.LIFE geeft een overzicht over de afgelegde stappen en de afstand alsmede het aantal verbruikte calorieën per dag. Op basis van de stappen worden de dagdoelen brons, zilver en goud vastgelegd en motiveren tot meer bewegen in het dagelijkse leven. Maandstatistieken over trainingen en activiteiten worden over de afgelopen 12 maanden in het sporthorloge opgeslagen.

Een bijzonder hoogtepunt is de hoogwaardige afwerking van de iD.LIFE met een flexibele siliconenarmband, welke zorgt voor een goede pasvorm en daarmee de meetnauwkeurigheid van de hartslag kan maximaliseren. Het mineraalglas zorgt voor een optimaal displaycontrast en is krasvast. Dankzij de achtergrondverlichting is een goede leesbaarheid ook in het donker gewaarborgd.

iD.LIFE_spec_optische hartslagsensor

Ondanks alle functionaliteit blijft de iD.LIFE een gemakkelijk te bedienen sporthorloge, dat zich kenmerkt door vele nuttige functies, zonder daarbij technologische horden op te werpen. Zowel de trainingsanalyse als de dagelijkse analyse van de activiteitengegevens vinden direct op het sporthorloge plaats, zonder dat de waarden naar een smartphone app worden overgedragen. Zo blijven de persoonlijke gegevens om de pols en kunnen deze te allen tijde worden ingezien.

De iD.LIFE is per direct in drie trendy kleuren „black“, „rouge“ en „pine green“ verkrijgbaar in de sportvakhandel en online, voor een adviesprijs van € 99,95.

Reacties

    Geen reacties.
Al een account, log hier in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *