< terug

Ik heb hier heel hard voor moeten werken’, zegt Spanbroeker Ruud Beerepoot over zijn Nederlandse titel cross bij de masters 50+

4 maart 2020 (0 reacties)

,,Aan deze titel hecht ik heel veel waarde. De concurrentie was groot en ik heb hier heel hard voor moeten werken. Nee, ik kreeg het echt niet cadeau hoor”, zegt Ruud Beerepoot. De hardloper van AV Hera werd zaterdag Nederlands kampioen cross in de categorie 50+.

De Spanbroeker was in Kraggenburg, een dorpje in de Noordoostpolder, de beste van een sterk deelnemersveld. Na een prima gelopen race over acht kilometer was de nationale titel voor hem. ,,Dit was mijn eerste gouden plak tijdens een NK cross.

Lees hier verder

Reacties

    Geen reacties.
Al een account, log hier in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *