< terug

Ingrid Prigge wint derde Woolderesloop

26 februari 2018 (0 reacties)

Ondanks de straffe wind, hebben ruim 700 lopers meegedaan aan de derde Woolderesloop.
Deze wedstrijd, georganiseerd door atletiekvereniging MPM uit Hengelo, bestaat uit vier lopen in competitieverband. Deelnemers kunnen kiezen uit verschillende afstanden.

Voor de kinderen is het 1,4 kilometer.
De uit Rijssen afkomstige Max Swabedissen heeft een nieuws parkoers record gelopen en daarmee gewonnen in een tijd van 4.29 minuten. Mika Hippert uit Hengelo kwam als tweede over de finish in 4.44 minuten. Milan Veenstra uit Enschede is derde geworden in 5.04 minuten.Luna Bouwmeester uit Hengelo was het snelste meisje op deze afstand. Zij heeft gewonnen in 5.05 minuten. Celine Spinder uit Eibergen wist als tweede te finishen in 5.20 minuten. De Hengelose Janne Nijhof werd met 5.22 minuten derde op deze afstand.

Tim Loohuis uit Haaksbergen is de winnaar op de vijf kilometer bij de heren. Zijn tijd: 16.40 minuten. Steef Severein uit Enschede passeerde als tweede de streep in 16.55 minuten. Jan Scholten uit Saasveld is derde geworden in 17.08 minuten. Bij de dames was Sam Wennink uit Hengelo wederom het snelst. Haar tijd: 18.58 minuten. De Hengelose Deborah Wissink is tweede geworden in 18.59 minuten. Lisa Bielevelt uit Haaksbergen is met 20.08 minuten derde geworden.

De snelste man op de tien kilometer is Pim Venderbos uit Enschede. Met een tijd van 32.33 minuten is hij eerste geworden. Wouter Doesburg uit Hengelo passeerde tien seconden later als tweede de finish. De eveneens uit Hengelo afkomstige Casper Koelma is derde geworden in 34.44 minuten.

De winnaar van de vijftien kilometer komt uit Enschede. Devi Wolthuizen wint in een tijd van 53.49 minuten. Mark Saathof uit Nijverdal is tweede geworden in 54.11 minuten. Rob Spin kwam als derde over de streep in 54.25 minuten.
Ingrid Prigge heeft met ruime voorsprong de vijftien kilometer bij de vrouwen gewonnen. De Bornse kwam na 59.46 minuten over de finisht. Lotte Morsink uit Denekamp werd met 1.07.11 uur tweede. Derde dame is Gerdianne Mekerkamp uit Borne geworden in een tijd van 1.11.30 uur.

De volgende Woolderesloop is op zondag 18 maart. Voor alle informatie en uitslagen: www.mpmhengelo.nl

Reacties

    Geen reacties.
Al een account, log hier in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *