Ad
< terug

Inschrijving 10e vernieuwde Almere City Run geopend

7 maart 2019 (0 reacties)

Over precies 100 dagen, op zondag 16 juni, vindt de 10e editie van de vernieuwde Almere City Run plaats. De jubileumeditie kent een nieuw programma met de volgende afstanden: de 10 Engelse Mijl (16,1 km), de 10 km, 4 Engelse Mijl (6,4 km) en voor de jeugd van 5 tot en met 12 jaar staat de Almere Kids Run op het programma.  

Veelzijdig, laagdrempelig en sfeervol
Samen met het vernieuwde programma kent het evenement een aantal nieuwe parcoursen. De Esplanade, het evenemententerrein van Almere, is ook tijdens de 10e editie het kloppend hart van de Almere City Run. De start van alle afstanden ligt aan de Meerensteinkade, zoals voorgaande edities. Edgar de Veer, projectmanager van het evenement: ‘De Almere City Run is het eerste evenement dat wij in de stad Almere organiseren. Samen met de stad willen wij de Almere City Run verder uitbouwen naar een veelzijdig, laagdrempelig en sfeervol sportief evenement voor een brede doelgroep. Onze intentie is om de Almere City Run verder te ontwikkelen tot een evenement waar alle inwoners van Almere trots op kunnen zijn.’

KWF Kankerbestrijding
De KWF Kankerbestrijding is het officiële goede doel van de Almere City Run. Alle deelnemers kunnen bij hun inschrijving geld doneren aan het KWF of een eigen actiepagina aanmaken. 

Inschrijving geopend.
Vanaf vandaag is de nieuwe website live en kunnen enthousiastelingen zich inschrijven voor alle afstanden op www.almerecityrun.nl.

Reacties

    Geen reacties.
Al een account, log hier in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *