< terug

Inschrijving 17e editie Maastrichts Mooiste geopend!

4 december 2019 (0 reacties)

De inschrijving voor de 17e editie van Maastrichts Mooiste is geopend. Deze gezellige hardloopklassieker vindt plaats op zondag 14 juni 2020. De afstand van 10 Engelse Mijl (16,1 km) zal terugkeren als hoofdonderdeel van de dag. Er is voor ieder wat wils, met het programma dat verder bestaat uit lopen over 5 km en 10 km, een Kids Run over 1 Engelse Mijl en een Mini Run over 300m. Veelzijdig, laagdrempelig en sfeervol

Met het terugbrengen van de ‘traditionele’ 10 Engelse Mijl als hoofdonderdeel van Maastrichts Mooiste, een nieuwe opzet voor de Kids Run en de introductie van een Mini Run wil de organisatie het evenement nog laagdrempeliger, veelzijdiger en sfeervoller maken.
Edgar de Veer, projectmanager van het evenement, licht toe: “Maastrichts Mooiste staat bekend om haar sfeer en het mooie afwisselende, typisch Limburgse, parcours. Samen met de stad willen wij Maastrichts Mooiste verder uitbouwen naar een veelzijdig, laagdrempelig en sfeervol sportief evenement voor iedereen. Door de nieuwe opzet van de Kids Run en de introductie van de Mini Run verwachten we nog meer kinderen een unieke sportieve beleving te kunnen bieden. Daarnaast verwachten we heel veel (oud)deelnemers een plezier te doen door de 10 Engelse Mijl als hoofdafstand terug te brengen en langs de diverse routes meer muziekpunten in te richten.”

Maastricht MooisteDe Markt in het historische centrum van Maastricht blijft het kloppend hart van het evenement. Hier zullen ook tijdens de 17e editie alle deelnemers starten en finishen.

Inschrijving geopend!
Vanaf vandaag is de nieuwe website live en kunnen enthousiastelingen zich inschrijven voor alle afstanden op www.maastrichtsmooiste.nl.

Programma
Gelet op de relatief hoge temperaturen tijdens de afgelopen edities, heeft de organisatie besloten om de hoofdafstand over 10 Engelse Mijl in de ochtend te programmeren. Het programma van de 17e Maastrichts Mooiste op zondag 14 juni 2020 ziet er als volgt uit: 
10:30 uur:       Maastrichts Mooiste 10 EM
10:45 uur:       Maastrichts Mooiste Mini Run (300m)
11:00 uur:       Maastrichts Mooiste Kids Run (1EM)
12:30 uur:       Maastrichts Mooiste 10 km
14:00 uur:       Maastrichts Mooiste 5 km

KWF Kankerbestrijding
KWF Kankerbestrijding is het officiële goede doel van Maastrichts Mooiste. Minder kanker, meer genezing en een betere kwaliteit van leven voor kankerpatiënten, dat is het doel van KWF. Alle deelnemers kunnen bij hun inschrijving geld doneren aan het KWF of een eigen actiepagina aanmaken.

Reacties

    Geen reacties.
Al een account, log hier in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *