< terug

Inschrijving Cruyff Legacy Run geopend

27 januari 2020 (0 reacties)

Amsterdam, 16 december 2019 De inschrijving voor de Cruyff Legacy 14K Run is zojuist om 14:14 uur geopend. Het evenement vindt plaats op zondag 26 april 2020 in Amsterdam. Deelnemers kunnen meedoen aan de 14K Run, 5K Run, Kids Run, 14K Walk en lopen langs bijzondere plekken uit het leven van Johan Cruijff. Een sportbeleving die je niet wilt missen en waarbij je een uniek shirt kunt bestellen, wat inmiddels wordt beschouwd als een waar collectors item. Ambassadeurs Khalid Boulahrouz, Estelle Cruijff, Soufiane Touzani en John Heitinga onthullen unieke shirts 

De Cruyff Legacy 14K Run is enkele jaren geleden in het leven geroepen ter nagedachtenis aan Johan Cruijff met als doel zijn gedachtegoed levend te houden. Als deelnemer ondersteun je de Cruyff Foundation en geef je kinderen zo de ruimte om te sporten en te spelen. 

14Krun-shirt-clean

Parcours en actieplatform
De Cruyff Legacy 14K Run start dit jaar bij de Johan Cruijff ArenA. Daar vindt eveneens de finish plaats, waar iedere deelnemer feestelijk wordt onthaald in het stadion. De route is in totaal 14 kilometer lang en voert langs bijzondere plekken uit het leven van de legendarische nummer 14, zoals zijn ouderlijk huis in Betondorp. Dit geldt ook voor de 14K Walk. Andere onderdelen waarvoor men zich kan inschrijven zijn de 5K Run en de Kids Run, die plaatsvinden in en om de Johan Cruijff Arena. Bedrijven/groepen kunnen ook met een team meedoen en de diverse onderdelen zijn uiteraard toegankelijk voor sporters met een beperking. Zowel deelnemende bedrijven als particulieren worden opgeroepen om ook geld in te zamelen voor de Cruyff Foundation via een speciaal actieplatform. 

Reacties

    Geen reacties.
Al een account, log hier in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *