< terug

Inschrijving geopend voor 33e Tilburg Ten Miles op zondag 26 september

3 juni 2021 (0 reacties)

Deelnemers die uitkijken naar de 33e Tilburg Ten Miles op zondag 26 september kunnen zich vanaf vandaag aanmelden. De inschrijving is geopend in de hoopvolle verwachting dat de coronamaatregelen de komende maanden stap voor stap worden versoepeld en veel Nederlanders in de zomer gevaccineerd kunnen zijn.

Afgelopen jaar kon dit sfeervolle Tilburgse evenement niet doorgaan vanwege de coronapandemie. De startbewijzen van lopers die zich al hadden aangemeld blijven geldig voor de komende editie. Die deelnemers krijgen daar vandaag bericht over.

Op zondag 26 september staan de volgende afstanden op het programma: Tilburg Ten Miles (10 mijl), Ladies Run 10 km, Trimloop 10 km, City Run 5 km en uitgedrukt in mijlen de Family Run (1 mijl), de nieuwe Villa Pardoes Kids Run (halve mijl) en de Sterre Minirun (kwart mijl). Daarnaast is er op de mijl en de 5 km de mogelijkheid om deel te nemen aan De Wever TTM4YOU voor mensen die niet aan het reguliere loopevenement willen of kunnen deelnemen. Op de 5 en 10 km en de 10 EM zijn er speciale Business Runs.

CZ-Tilburg-Ten-Miles---Persbericht-4

De Tilburg Ten Miles heeft zowel bij de mannen als de vrouwen een internationale topbezetting. De Israëlische Salpeter verbeterde in Tilburg in 2019 met 30.05 het wereldrecord 10 km women only. Buitengewoon trots is de organisatie op het feit dat de 44.24 op 10 Engelse Mijlen van ’s werelds beste lange afstandsloper aller tijden Haile Gebrselassie (Ethiopië) uit 2005 nog steeds standhoudt.De Tilburg Ten Miles kent een fraai, snel parcours waarbij de deelnemers in de diverse wijken onthaald worden met muziek, luide aanmoedigingen en versierde straten. Op en rondom het parcours is een waar volksfeest ontstaan.

Het goede doel van de Tilburg Ten Miles is Villa Pardoes. Deelnemers kunnen bij inschrijving een donatie doen aan het goede doel, maar ze kunnen zich ook aanmelden om met hun prestatie fondsen te verzamelen.

Reacties

    Geen reacties.
Al een account, log hier in.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *