< terug

Inschrijving geopend Warandeloop

30 augustus 2023 (0 reacties)

Vandaag is de inschrijving voor de 64ste editie van de Warandeloop Tilburg officieel geopend. Een inclusief 3 daags evenement dat plaatsvindt in het Stadsbos013, Oude Warande, van vrijdag 24 tot en met zondag 26 november.

Programma voor iedereen
Niet alleen voor de officiële wedstrijden moet je bij de Warandeloop zijn. Ook alle basisscholen, het voortgezet onderwijs en hoger onderwijs wordt in beweging gebracht met verschillende onderdelen en wedstrijden. Dit jaar zal het voortgezet onderwijs zelfs een eigen onderdeel krijgen in het drukke Warandeloop programma.Wegens succes mogen natuurlijk ook de allerkleinsten weer een stukje rennen op het parkoers van de Warandeloop en vergeten we onze trouwe gasten met een beperking niet. De Warande by Night Urban Run, terug op de vertrouwde vrijdagavond, wordt een fantastische funrun door de gebouwen en over het terrein van Tilburg University. De afsluiting met een spetterende afterparty ontbreekt uiteraard niet.

Warandeloop Tilburg ook Europees en wereldwijd een begrip
Al meer dan 60 jaar is de Warandeloop in Tilburg een belangrijk sportief evenement. Ook Europees en wereldwijd staat de Warandeloop op de kaart: de crosswedstrijden maken onderdeel uit van de Europese Cross Country Series. Het Silver Label dat World Athletics heeft toegekend aan de Warandeloop geeft atleten de mogelijkheid om door deelname World ranking punten te verdienen.

(Persbericht)

Reacties

    Geen reacties.
Al een account, log hier in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *