< terug

Inschrijving Groet uit Schoorl Run geopend

5 september 2022 (0 reacties)

Jaarlijks op de tweede zondag van februari trekken 10.000 hardlopers naar de Noord-Hollandse badplaats om mee te doen aan de Groet uit Schoorl Run. Aankomende editie vindt plaats op zondag 12 februari 2023. Deelnemers kunnen genieten van een uniek en afwisselend parcours in de prachtige omgeving van Schoorl. Dwars door het schitterende bos- en duingebied van het Staatsbosbeheer en de pittoreske oude dorpskernen van Groet, Bregtdorp en Catrijp. Inschrijven kan via www.groetuitschoorlrun.nl of via de Le Champion app.

Inmiddels is het evenement uitgegroeid tot een nationaal topevenement met een internationaal karakter. De hoofdafstand van de Groet uit Schoorl Run is natuurlijk de Mizuno 10 km en je kunt ook kiezen voor 21,1 km of de 30 km. Speciaal voor kinderen van 4 tot en met 13 jaar is er de Kids Run. Deze wedstrijd kent een route van 1.200 meter en loopt door het Duinstreekgebied van Schoorl. Eventmanager Tom Limmen, Le Champion: ‘Het is al even geleden dat de Groet uit Schoorl Run door kon gaan. Wij kijken ernaar uit om iedereen weer te ontmoeten en deze prachtige run voor de 43e keer te organiseren!’

Goede doel
Tijdens de 43e editie is het goede doel van de Groet uit Schoorl Run het Staatsbosbeheer. Staatsbosbeheer is verantwoordelijk voor het beschermen, beleven en benutten van deze natuur. Door een vrijwillige bijdrage te doen bij de inschrijving, steun je een duurzaam onderhoud van de Schoorlse Duinen. Zo kunnen ook de toekomstige generaties genieten van dit prachtige gebied.

NK 10 km
Tijdens de Mizuno 10 km vindt het Nederlands kampioenschap 10 km plaats. De Nederlandse toppers gaan wederom de strijd aan door het bosrijke parcours voor de felbegeerde titel van de snelste hardloper op de 10 km. Een titel die iedere hardloper graag aan zijn of haar palmares toevoegt.

Inschrijving
Inschrijven kan via www.groetuitschoorlrun.nl of via de Le Champion app. De inschrijving sluit op 30 januari 2023, of eerder als de limieten behaald worden.

Le Champion app
De Le Champion app is de nieuwe omgeving waarin deelnemers en supporters genieten van de ultieme beleving vóór, tijdens en ná de evenementen van Le Champion. Deelnemers kunnen zich hier inschrijven, specifieke evenementinformatie en de uiteindelijke sportieve prestatie bekijken. Naast dat deze app voor deelnemers handig is, kunnen supporters en bewoners van één evenement deze ook downloaden. Zo kunnen zij door middel van de LiveTracking precies zien waar op het parcours hun helden zijn. De app is gratis te downloaden in de Play– en Appstore!

Reacties

    Geen reacties.
Al een account, log hier in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *