< terug

Inschrijving jubileumeditie Plantsoenloop Groningen geopend!

13 september 2023 (0 reacties)

Vanaf vandaag is de inschrijving voor de Plantsoenloop geopend. Hardloopfanaten kunnen zich opmaken voor de oudste loop van Groningen op zaterdag 4 november. Het is dit jaar een jubileumeditie van de traditionele loop door het Noorderplantsoen. Het is dit jaar de 65e editie van de hardloopklassieker.

Uiteraard vormt het Noorderplantsoen wederom het groene decor van deze sfeervolle loop. Deelnemers genieten van een prachtige omgeving tijdens de Plantsoenloop. Het parcours bestaat uit een route van 4 kilometer. Deelnemers die opgaan voor de 8 kilometer lopen dit rondje twee keer. 

Kids Runs

De Plantsoenloop is een ware familie-activiteit. Zo kunnen ook kinderen deelnemen aan dit evenement. Voor de jongste hardlopers zijn er Kids Runs van 1, 2 en 4 kilometer. Lopers van 12 jaar en ouder mogen deelnemen aan de Plantsoenlopen van 4 en 8 kilometer. 

4 november belooft een dag vol sportiviteit, gezelligheid en plezier te worden in het Noorderplantsoen. De inschrijving voor dit hardloopfeest is vanaf vandaag geopend. Inschrijven kan via: https://www.plantsoenloop.nl/inschrijven/

Reacties

    Geen reacties.
Al een account, log hier in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *