< terug

Inschrijving Menzis 4 Mijl van Groningen start 16 mei om 12.00

6 mei 2019 (0 reacties)

Over ruim een week, op donderdag 16 mei om 12.00 uur, opent de inschrijving voor de Menzis 4 Mijl van Groningen voor alle onderdelen. De 33e editie van dit traditionele loopfeest vindt plaats op zondag 13 oktober met Stichting Walk On als goede doel. Speciaal voor verzekerden van Menzis, de hoofdsponsor van de 4 Mijl, is het mogelijk alvast een vouchercode met korting te bemachtigen. Een nieuwe categorie dit jaar is 4 Mijl Studentenloop. Jaarlijks doen er maar liefst 23.000 deelnemers mee aan dit populaire hardloopevenement in Noord-Nederland.

SamenGezond
Iedereen maakt zijn eigen keuzes om gezond te leven. En vaak weten we wel welke keuzes dat precies zouden moeten zijn. Toch is het fijn om daar ondersteuning bij te krijgen. Menzis biedt daarom voor iedereen SamenGezond, een online gezondheidsprogramma met bijbehorende app. Dat is een gezond steuntje in de rug, dat helpt om meer inzicht in je gezondheid te krijgen. Voor SamenGezond-deelnemers gaat de inschrijving eerder open; op donderdag 9 mei om 17.00 uur. Tegen inlevering van 500 SamenGezond-punten kunnen de deelnemers zich inschrijven met € 5,75 korting via www.samengezond.nl/4mijl. Voor deze actie zijn slechts 1.000 startbewijzen beschikbaar, dus wees er snel bij, want op=op! 
SamenGezond beloont alle deelnemers aan de 4 Mijl en de 4Mijl4You, die daarvoor in aanmerking willen komen, met 200 SamenGezond-punten.

Menzis-4-Mijl-van-Groningen-2018---SBS-Fotomarketing-_2_

4 Mijl Studentenloop
Bij de 4 Mijl kunnen deelnemers meedoen aan de Recreantenloop, Wedstrijdloop, Bedrijvenloop, Jeugdloop powered by GasTerra voor scholen en verenigingen of de Charity Run speciaal voor het goede doel. Omdat Groningen met meer dan 80.000 studenten een echte studentenstad is, is er dit jaar een nieuwe categorie toegevoegd aan hét grootste hardloopevenement van Noord-Nederland, namelijk: de 4 Mijl Studentenloop! Studenten kunnen tegen een gereduceerd tarief inschrijven middels hun persoonlijke studentennummer. Op zondag 13 oktober starten alle studenten gezamenlijk in één startwave. De snelste studenten worden gehuldigd tijdens een aparte prijsuitreiking. Er zijn maximaal 2.000 startbewijzen beschikbaar voor de 4 Mijl Studentenloop  

Lentis, Golazo en Menzis organiseren ‘Lentis 4 Mijl Try-out’
Op zondag 1 september om 10.30 uur vindt een hardloopevent plaats ter voorbereiding op de Menzis 4 Mijl van Groningen op zondag 13 oktober. Deze “Lentis 4 Mijl Try-out” is voor jong en oud en voor zowel beginners als gevorderde lopers. Tijdens dit gratis toegankelijke hardloopevenement kunnen zij  zichzelf testen op Rondje Dennenoord, gelegen op het terrein van Lentis in Zuidlaren. Het event is een voortzetting van de samenwerking die Menzis, Golazo, Lentis en de loopverenigingen uit Zuidlaren in 2018 zijn gestart.

Doe de 4 Mijl anders
Op de vooravond van de Menzis 4 Mijl van Groningen, op zaterdagavond 12 oktober, vindt de 9e editie van de Menzis 4Mijl4You powered by GasTerra plaats. Deelnemers volgen exact hetzelfde parcours, maar dan op een alternatieve wijze zoals wandelend, op skates, in een rolstoel of met een kinderwagen. De organisatie hoopt op een record aantal deelnemers ten opzichte van 2018. Toen stonden er 2.250 deelnemers aan de start. De inschrijving hiervoor opent ook op donderdag 16 mei 2019.

Goede doel – Stichting Walk On
Elk jaar staat bij de Menzis 4 Mijl van Groningen en de Menzis 4Mijl4You powered by GasTerra één goed doel centraal dat een bijdrage levert aan de regio Groningen. Dit jaar is gekozen voor de Stichting Walk On ‘Laat mensen met een dwarslaesie weer lopen!’
Dennie Jager kreeg na een verkeersongeluk te horen dan hij nooit meer zou kunnen lopen, maar met behulp van het exoskelet is dit toch gelukt. Stichting Walk On zet zich in om meer mensen met een dwarslaesie weer te laten lopen. Met één exoskelet kunnen vijf mensen met een dwarslaesie twee keer in de week trainen. Dit gebeurt onder begeleiding van professionele fysiotherapeuten. De gezondheidsvoordelen zijn zowel lichamelijk als mentaal enorm. Voor dit robotpak is veel geld nodig, waardoor er verschillende acties worden opgezet.

Reacties

    Geen reacties.
Al een account, log hier in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *