< terug

Jill Holterman: Valencia marathon: Ik ben een marathonloopster!

8 december 2020 (0 reacties)

Gister was het dan eindelijk weer tijd om een startnummer op te spelden en mijn wedstrijdschoenen te strikken! Mijn laatste wedstrijd was 8 maart van dit jaar, de CPC Halve marathon. Het voelt als een eeuwigheid geleden en ik had dan ook super veel zin om te lopen!

Wat het extra bijzonder maakte is natuurlijk de gehele situatie: maandenlang geen wedstrijden lopen, steeds weer de onzekerheid of een wedstrijd door kon gaan en schakelen indien dit niet het geval was. Het is zeker een uitdagende periode geweest. Toch kon ik steeds nieuwe motivatie vinden om mijn plannen te herschrijven en er vol voor te gaan. Uiteindelijk resulteerde dit in plan D: Valencia Marathon.

Lees hier verder

Reacties

    Geen reacties.
Al een account, log hier in.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *