< terug

Jubilerende AV de Sprinter organiseert herfstklassieker Reestrun.

20 september 2022 (0 reacties)

Op 8 oktober organiseert de veertigjarige atletiekvereniging AV de Sprinter te Meppel de Reestrun.Helaas ziet de organisatie, net als sommige andere collega-organisaties in de regio, tot op heden een daling in het aantal inschrijvingen ten opzichte van edities voor de corona-pandemie.De organisatie vindt dit jammer: deze herfstklassieker op een snel en gevarieerd parcours door het prachtige Reestdal heeft voor iedere atleet iets te bieden!

Halve marathon
Op zaterdag 8 oktober 2022 om 11:30u kan men van start gaan bij AV de Sprinter op het sportpark Ezinge te Meppel.De route gaat langs beide zijden van de Reest, door de Staphorster bossen en via het landgoed Dickinge. Het parcours is grotendeels verhard en gaat voor een klein gedeelte over zandpad en semi-verhard fietspad.Ideaal voor de snelle atleet die voor een toptijd gaat maar ook lopers die genieten belangrijker vinden kunnen prima op dit parcours terecht. De halve marathon door het Reestdal zal voor de 34e keer georganiseerd worden.

Tien kilometer
De tien kilometer start om 12:00u en blijft iets meer in de buurt van Meppel.Ook tijdens deze afstand loopt de atleet over een snel en gevarieerd parcours door het Reestdal.

G-Runners en Framerunners
De G-Runners en framerunners kunnen deze editie van de Reestrun ook weer bij AV de Sprinter terecht.Voor hen is er een wedstrijd van 1000m op de Reestbaan.

Kids- en jeugdloop
Naast een kidsrun (1000m) voor kinderen t/m ongeveer 12 jaar is er dit jaar voor het eerst een jeugdloop (2500m) voor jongeren van de middelbare school leeftijd.Deze vinden beide plaats op de Reestbaan te Meppel.Zo biedt de AH Elzinga Reestrun voor iedere atleet een podium!

Tijdregistratie en inschrijving
De tijdregistratie vindt elektronisch plaats.Speaker Herman Weening voorziet u van de nodige informatie tijdens het evenement.De inschrijving is geopend tot 2 oktober 2022 via www.inschrijven.nl 

Meer informatie via www.avdesprinter.nl

Reacties

    Geen reacties.
Al een account, log hier in.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.