< terug

Julia van Velthoven ondergaat operatie

16 juni 2020 (0 reacties)

Atlete Julia van Velthoven laat op haar instagram account weten dat ze geopereerd wordt aan haar hiel. De baanatleet ondervindt al 1,5 jaar hinder van pijnklachten aan haar achillespees.

Na mijn baanseizoen afgelopen zomer moest ik 4 weken vrij nemen en kon ik maar 3 of 4 keer per week hardlopen. Zoveel tijd doorgebracht op de fiets en in het zwembad. Lopen met pijn werd de normale routine. Het probleem is het syndroom Haglund. De kalkafzettingen op de hiel kunnen operatief worden verwijderd. Het herstel zal lang duren, maar ik vertrouw erop dat mijn medisch team en mijn coach, die een achilles-expert is, mij in deze tijd voldoende zullen bijstaan en op me zullen passen. Dus geen trackseizoen voor mij in 2020, maar dat is er ook niet voor jullie allemaal aldus Julia van Velthove

Reacties

    Geen reacties.
Al een account, log hier in.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *