< terug

KLM Urban Trail komt terug naar Haarlem op zondag 10 november

12 augustus 2019 (0 reacties)

Op zondag 10 november krijgen sportievelingen opnieuw de mogelijkheid om al hardlopend bijzondere gebouwen in Haarlem te verkennen. Tijdens de tweede KLM Urban Trail Haarlem krijgen de deelnemers veel moois te zien onderweg op een vernieuwd parcours van ongeveer 5 of 10 km door de Haarlemse binnenstad. Inschrijven voor dit unieke evenement kan vanaf vandaag.

Rennen door de concertzaal Philharmonie of in je hardloopshirt een muziekoptreden bijwonen in de prachtige Stadsschouwburg van Haarlem. Dat kan normaal natuurlijk niet, maar op zondag 10 november is het allemaal mogelijk. “Naast deze twee gebouwen die hun debuut op het parcours maken, voegen we stap voor stap meer locaties aan de vernieuwde route toe”, zegt Vincent van Heijningen, organisator van de KLM Urban Trail Haarlem. “En we kunnen nu al verklappen: daar zitten zeer verrassende locaties tussen.” Na de finish worden de deelnemers beloond met een unieke medaille en een heerlijk ontbijt.

Inschrijven
Inschrijven kan vanaf vandaag op www.klmurbantrailhaarlem.nl. Door de populariteit van het sportevenement wordt er aangeraden niet te lang te wachten met inschrijven. De eerste editie van de KLM Urban Trail Haarlem was in 2018 met 3.000 deelnemers vroegtijdig uitverkocht..

Reacties

    Geen reacties.
Al een account, log hier in.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *