< terug

Kom op, Susan. Pijn lijden, dat kun je’

17 november 2018 (0 reacties)

Een medaille in Tokio is niet onmogelijk denkt Susan Krumins. Alles staat in het teken van de Olympische spelen in Tokio 20120. Ik was vorig jaar in Londen op de WK vijfde op de 10 kilometer. Dat is dicht bij de top-3. Ik weet dat ik nog kan groeien. Maar dan moet ik wel heel blijven. Afgelopen jaar rende ik minder dan 40 kilometer per week. De meeste concurrenten halen 140. Als ik zelf ruim 100 loop, wat kan ik dan? Daar ben ik heel nieuwsgierig naar.’ Haar naaste concurrent wordt haar landgenote Sifan Hassan die in Tokio gaat kiezen voor de 5.000 en de 10.000 mtr.

Lees hier verder

Reacties

    Geen reacties.
Al een account, log hier in.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *