< terug

Kyan Rytzell wint eerste Woolderesloop

12 januari 2020 (0 reacties)

Met ruim 900 lopers is de eerste Woolderesloop van de reeks van vier van start gegaan.

De kinderen lopen 1,4 kilometer.

Leon Wiedemeijer uit Hengelo kwam het snelst over de finish en is eerste geworden met een tijd van 4.50 minuten. Quido Damhof uit Borne is tweede geworden in 4.52 minuten. Als derde is Marijn Klein Poelhuis gefinisht. Zijn tijd: 5.00 minuten.  

Bij de meisjes heeft Bloemen Beersen uit Hengelo gewonnen met een tijd van 5.30 minuten.   

Als tweede kwam Kristina Palyanova over de streep in 5.45 minuten. Taynah Halink uit Oldenzaal is derde geworden in 5.54 minuten.

In een zeer snelle tijd van 16.08 minuten heeft Stijn Jansen uit Enschede de vijf kilometer geworden. Gert Tijhuis uit Nijverdal passeerde als tweede de streep in 17.27 minuten. Branco van Minnen uit Arnhem finishte hier kort achter in 17.34 minuten.

Bij de vrouwen was Gemma Frances de snelste. Deze vrouw uit Enschede finishte in 19.54 minuten. Ruim een minuut later finishte Esther Nauta uit Enschede in 20.57 minuten. Judith Bakker uit Hengelo is derde geworden in 21.41 minuten.

De tien kilometer is bij de heren gewonnen door Kyan Rytzell uit Enschede in een tijd van 35.15 minuten. Tweede is Casper Koelma geworden uit Hengelo. Zijn tijd: 35.54 minuten. Tim Jongman uit Enschede passeerde als derde de streep in een tijd van 36.19 minuten.

Renee Sybesma uit Heeze heeft de tien kilometer bij de vrouwen gewonnen. Zij kwam als eerste over de streep in een tijd van 38.15 minuten. Marlin Snuverink uit Delden en Bianca Damme uit Borne finishten respectievelijk als tweede en derde de finishen in een tijd 42.31 minuten.

Op de vijftien kilometer was Devi Wolthuizen de snelste man. Deze Enschedeer kwam na 51.58 minuten als eerste over de streep.

Mark Saathof, eveneens uit Enschede, passeerde als tweede de streep in 53.39 minuten. Tom Driessen uit Hengelo is derde geworden in 56.33 minuten.

Bij de vrouwen was Ingrid Prigge uit Borne de snelste op de vijftien kilometer. Zij snelde in een tijd van 1.02.55 uur naar een eerste plek. Astrid Benerink uit Denekamp is tweede geworden in 1.13.17 uur, gevold door Martine Roord, eveneens uit Denekamp. Zij kwam een seconde later over de finish.

Voor alle informatie en uitslagen: www.wooldereslopen.nl

Reacties

    Geen reacties.
Al een account, log hier in.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *