< terug

Lang interview met Mike Foppen, die bouwt aan een prachtige atletiektoekomst. (Audio)

16 augustus 2020 (2 reacties)

Foto Bjorn Paree

Vrijdagavond 14 augustus debuteerde Mike Foppen in de DL in Monaco.De unieke ervaring mondde uit in een unieke prestatie; de evenaring van het nationale record 5000 van Kamiel Maase (13.13.06). “Ben niet echt met dat record bezig geweest” aldus Mike Foppen.Een lang interview met Mike Foppen over zijn race in Monaco, de weg der geleidelijkheid onder trainer Joshua Mols, een uniek seizoen, de olympische voorbereiding en het team Foppen. Foppen loopt dit seizoen nog op het NK in Den Haag (5000 mtr) en de Gouden Spike in Leiden (10.000 mtr). Doel is ook nog een snelle 1500 mtr wellicht in Brussel (Van Damme Memorial) of Ostrava (World League).

Reacties

  • Jacob en Swen van Schaik
    8 Op 16
    Heel informatief gesprek, boeiend ook. Behoedzame, bescheiden topper in spé die zelfreflectie toont en daartoe de ruimte krijgt. Prachtig! PS Ik zou graag ook de beelden van Mike's laatste ronde in Monaco zien, dus beelden van de lopers en niet die van de bloemen en opendoekjes voor Cheptegui. Kent u of bent u iemand die me daarbij helpen kan?
  • Admin
    8 Op 17
    @Jacob en Swen, dank voor de complimenten. Doelstelling is altijd de atleet aan het woord te laten en dat is zoals uit de reactie blijkt goed gelukt. Beelden van Mike's laatste ronde hebben wij helaas niet. Mvg Herman Weening
Al een account, log hier in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *