< terug

Leeuwarden krijgt marathon op 24 december.

9 november 2022 (0 reacties)

Zaterdag 24 december organiseert Valk Event Productions in samenwerking met de sportvereniging Friesland de 1e Winter Marathon Leeuwarden vanaf de Harlingertrekweg in Leeuwarden.

Op zaterdag 24 december 2022 is er een hardloop- en wandelevenement in de mooie omgeving van Leeuwarden in Friesland met hardloop afstanden over 1.5 kilometer (kidsrun) – 5 – 7.5 – 10 – 15 – 21.1 (halve marathon) en 42.2 (hele marathon) kilometer. De wandelaars kunnen kiezen uit de afstanden 5 – 7.5 – 10 – 15 en 21.1 kilometer.

Inschrijven voor de verschillende afstanden en onderdelen via https://wintermarathon.frl/inschrijven/ voor €17,50 euro. Voor dit inschrijfgeld krijgt iedere deelnemer een unieke herinnering aan het evenement, digitale tijdwaarneming, label voor de tassenafgifte, verzorgingsposten op het parcours en eindverzorging van de sportvereniging Friesland bij de finish. Er is géén na-inschrijving.

De startbewijzen worden 2 weken voor aanvang van het evenement per post toegestuurd inclusief spelden, deelnemersinformatie en een parkeerticket.

Deelnemers en bezoekers kunnen gebruik maken van het parkeerterrein van de KvK, Holland Casino en het WTC EXPO te Leeuwarden. Verkleden is mogelijk in de tenten die worden geplaatst bij start en finish. Tassen en waardevolle spullen kunnen worden ingeleverd bij de tassen- en waardevolle spullen afgifte stand.

Bij de finish staan marathonklokken waarvan je de gelopen tijd kunt aflezen en word je feestelijk door onze speaker binnengehaald! Tijden worden bij dit evenement geregistreerd door Racetimer Europe.

Na afloop van het evenement kun je op onze website de uitslagen, foto’s en verslagen terugvinden en kun je als deelnemer je eigen ervaring insturen voor publicatie!

Benieuwd naar de laatste informatie en de routes? Neem snel eens een kijkje op https://wintermarathon.frl/

(Persbericht)

Reacties

    Geen reacties.
Al een account, log hier in.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *