< terug

Leo van den Broek is 80, maar niet te stoppen: ‘Ik loop vast op mijn 90ste nog hard!’

22 juni 2020 (1 reactie)

LOSSER – Hij mag dan misschien recent de respectabele leeftijd van 80 jaar hebben bereikt, oud voelt Leo van den Broek uit Losser zich niet. Zijn geheim? Hardlopen. Zonder rollator, uiteraard!  „Hardlopen doet zoveel met je lijf en je geest”, zegt hij.

Lees hier verder

Reacties

  • Willemsen
    10 Op 16
    Beste Leo, Goh je bent al 80. Super fit zo te zien petje af. Sorry dat ik je lastig val maar ik wil graag weten hoe het met Elleke gaat. In den beginne kon ik haar nog op internet volgen maar nu al heel lang niet meer. Ik weet dat ze in nieuw zeeland woont. je weet hoe het geëindigd is ik hoop dat ik alsnog wat antwoorden krijg. ik wil niet zielig doen maar ik wil het kunnen afsluiten. gr frank
Al een account, log hier in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *