< terug

Liemarvin Bonevacia te gast bij Ziggo TopSport

14 oktober 2021 (0 reacties)

Morgenavond is er weer een nieuwe aflevering van Ziggo TopSport te zien om 22:00 uur op Ziggo Sport. Elke week gaat Frank Evenblij aan de hand van bijzondere fragmenten in gesprek met een topsporter. Morgen duikt Frank in de jeugd en carrière van de Curaçaose sprinter Liemarvin Bonevacia.

Liemarvin Bonevacia vertelt tegen Frank Evenblij dat hij het in eerste instantie eigenlijk helemaal niet zag zitten om op atletiek te gaan. “Mijn tante en mijn moeder pushten mij in atletiek, maar ik zei: ‘rennen, rennen, rennen. Een paar rondjes rennen? Het slaat nergens op.’ En toen ik begon, wonnen de meisjes van mij. Toen zei ik: ‘nee, ik ga iets doen om te winnen!’”

Over Ziggo TopSport
In het programma Ziggo TopSport geeft Ziggo Sport topsporters het grote podium dat ze verdienen om hun verhaal te vertellen. Hoe groot zijn hun opofferingen? Waaruit halen zij hun plezier? Hoe gaan ze om met verlies? Met stress en spanningen? Waar en wanneer is het zaadje voor hun passie ooit geplant? Elke week gaat Frank Evenblij aan de hand van bijzondere fragmenten in gesprek met een topsporter, onderzoeken Roy Meyer en Chatilla van Grinsven of ze ook talent hebben voor een andere sport en beantwoorden handbalsters Estavana Polman en Tess Wester duivelse dilemma’s.

Reacties

    Geen reacties.
Al een account, log hier in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *