< terug

Lisanne de Witte wint met persoonlijk record 400 mtr in Düsseldorf

4 februari 2020 (0 reacties)

Bij de internationale indoorwedstrijden in Düsseldorf liet Lisanne de Witte een uitstekende indruk achter. De atlete van AV Trias won de 400 mtr met een nieuw persoonlijk record van 52.30. Daarmee was ze de overtuigende winnares in Düsseldorf.

Persoonlijk record
De Witte was sneller dan haar persoonlijk record van vorig jaar toen ze in Glasgow bij het EK indoor een tijd liep van 52,34.Daarmee won ze toen brons. Het afgelopen weekeinde liep ze in Karlsruhe en kwam toen tot een tijd van 52,70. De Witte is al gekwalificeerd voor de OS 2020. De Witte traint sinds begin 2017 onder leiding van Sven Ootjers bij de groep Topsport Trias.De Witte liet aan de NOS weten wel verbaasd te zijn dat ze nu al een persoonlijk record liep. “Ik ben dus blijkbaar al in vorm” aldus de Witte.Ook gaf ze aan de afgelasting van het WK indoor geen probleem te vinden. “Nu kan ik me optimaal voorbereiden voor de OS in Tokio”, aldus de Witte.

Marc Reuther
De 800 mtr werd gewonnen door de Duitse atleet Marc Reuther die in de tweede serie met 1:46.13 beduidend sneller was dan Marcel Lewandowski in de eerste serie (1.47.23).Het is de snelste seizoenstijd in dit prille indoorseizoen. Er is dit jaar vanwege het coronavirus geen WK indoor. Dat WK zou georganiseerd worden in Nanjing

Uitslag

1          NED Lisanne De Witte (NED) 52.30

2          POL Justyna Swiety-Ersetic (POL)      52.49

3          UKR Tetiana Melnyk (UKR)    53.32

4          GER Karolina Pahlitzsch (GER)           55.49


Reacties

    Geen reacties.
Al een account, log hier in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *