< terug

Loopsensa­tie Niels Laros (18) wil in Kenia basis leggen voor succesvol­le Olympische Spelen: ‘Ik hoor nu bij de wereldtop’ (video)

31 januari 2024 (0 reacties) Loopsensa­tie Niels Laros (18) wil in Kenia basis leggen voor succesvol­le Olympische Spelen: ‘Ik hoor nu bij de wereldtop’ (video)

Niels Laros over de WK finale 1500 mtr. “De finale was teleurstellend. Ik heb de race gelopen met de gedachte: hier hoor ik thuis. En dan is tiende worden niet wat ik wil. Tactisch was het niet best. Ik liep veel in baan 2 en liep daardoor extra meters. Er had heel veel beter gemoeten. Op het laatst kwam ik tekort. Dat neem ik mee naar de Spelen.”

Dat is het hoofddoel komend jaar. Wat is daar mogelijk?
,,Wat kan ik zeggen? In Parijs presteren is mijn doel. Ik droom van het hoogst haalbare.”

Lees hier verder

Reacties

    Geen reacties.
Al een account, log hier in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *