< terug

Manuela Soccol wint ultramarathon van 102 kilometer (video)

9 februari 2020 (0 reacties)

De Genkse langeafstandloopster Manuela Soccol heeft de Tarawera ultramarathon van Nieuw-Zeeland gewonnen. Het is een wedstrijd van maar liefst 102 kilometer

Ze schrijft op haar facebookpagina:”Won ik nu echt de 102km Tarawera Ultramarathon ???aaa, maar besef en woorden komen nog te kort. De organisatie, sterke vrouwenveld, super mooie trails, overenthousiaste vrijwilligers en toeschouwers maakte dit gewoon fenomenaal. Jullie massale berichtjes ga ik nog niet direct kunnen beantwoorden en ik beloof jullie zeker een verslag maar nu ga ik nog zo veel mogelijk genieten van mijn tijd in New Zealand.”

Reacties

    Geen reacties.
Al een account, log hier in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerd