Ad
< terug

Menzis 4Mijl4You powered by GasTerra uitverkocht: 2600 deelnemers aan de start

10 oktober 2019 (0 reacties)

Zaterdagavond 12 oktober staan er een record aantal deelnemers aan de start van de 9e editie van de Menzis 4Mijl4You powered by GasTerra. Maar liefst 2600 deelnemers leggen op een alternatieve manier hét 4 Mijl parcours af. Op de fiets, met een step, op skates, in een rolstoel of met een kinderwagen niets is te gek! Dat het evenement populair is, is terug te zien in de deelnemersaantallen. De afgelopen jaren is het evenement met meer dan 250 deelnemers per jaar gegroeid, de organisatie is ook dit jaar weer blij verrast dat het evenement uitverkocht is. 

Programma
Om de doorstroming op het parcours te bevorderen wordt er zaterdag in Haren gestart in drie waves, hierbij is er een onderscheid gemaakt in twee groepen wandelaars en een snelle groep (bijvoorbeeld fietsers, skeeleraars en snelle wandelaars). Het is geen wedstrijd, maar een gezellig en ludiek evenement vol entertainment. Om 20:15 uur wordt het eerste startschot gegeven door Dennie Jager, ambassadeur van Stichting Walk On. Elk jaar staat bij de Menzis 4 Mijl van Groningen en de Menzis 4Mijl4You powered by GasTerra één goed doel centraal. Dit jaar is gekozen voor Stichting Walk On, dat zich inzet om mensen met een dwarslaesie weer te laten lopen. Om 20.30 uur start vervolgens de volgende groep en om 21.00 uur starten de laatste deelnemers in de snelle groep. Net als bij de Menzis 4 Mijl van Groningen is de finish op de Vismarkt. Om 21.15 worden hier de eerste deelnemers verwacht.

Menzis-4Mijl4You-powered-by-GasTerra_02

Voor iedereen
De Menzis 4Mijl4You powered by GasTerra is een gezellig en ludiek evenement voor iedereen. Niet alleen voor de deelnemers, maar ook voor het publiek een evenement om bij aanwezig te willen zijn. Omdat iedereen op zijn eigen manier mee doet aan de 4Mijl4You, is het ieder jaar weer een feest om naar te kijken. “De diversiteit aan deelnemers maakt het evenement zo bijzonder. Zo doet bijvoorbeeld Elmer’s mee (het leukste lunchcafé van Groningen) en een groep kunstrolschaatsers uit Winschoten. Ook kunnen we elk jaar weer rekenen op massale deelname van: Kids United, zorggroepen Cosis en de Zijlen. Doordat veel deelnemers gekleed gaan in opvallende outfits en gekleurde lichtjes met zich meedragen, is de Menzis 4Mijl4You powered by GasTerra een feest om te mogen organiseren”, aldus Michelle Mencke, projectmanager Menzis 4Mijl4You powered by GasTerra.  

Menzis-4Mijl4You-powered-by-GasTerra_04


Reacties

    Geen reacties.
Al een account, log hier in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *