Ad
< terug

Mike Foppen wil indoor nog verbeteren

3 februari 2020 (0 reacties)

ONDEVILLE – Gisteren heb ik in Mondeville (Frankrijk) mijn eerste race van het indoorseizoen gelopen. Na een geslaagde trainingsstage in Zuid-Afrika hoopte ik eigenlijk op een startplek afgelopen zaterdag bij de World Indoor Tour in Karlsruhe. Helaas was ik eerste wachtende en ben ik niet binnengekomen. Optie B was dus een 3000m in Mondeville. De vermoeidheid van de reis was de afgelopen dagen nog duidelijk voelbaar, maar tijdens de wedstrijd voelde mijn lichaam goed. Vanaf het startschot zat ik direct achter de haas, nadat deze op 1400m uitstapte heb ik geprobeerd het tempo hoog te houden (ook al gingen we iets te langzaam – 3.59 op 1500m). Een aantal keer keek ik om en vroeg om steun van de andere jongens, helaas niet gekregen. Met 1 ronde te gaan was wel duidelijk dat de andere jongens voor de winst aan het lopen waren, jammer van de snelle tijd. Het werd een 3e plek in 7.54.52. Geen extreem slechte tijd maar ook niet waar ik voor kwam. Herkansing volgende week in Metz!

Lees hier verder

Reacties

    Geen reacties.
Al een account, log hier in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *