< terug

Miranda Boonstra: “Na mij moet niemand meer zeuren over leeftijd” (video)

21 oktober 2018 (0 reacties)

Miranda Boonstra (46) is klaar met het gezeur over leeftijd en presteren. Ze werd vandaag Nederlands kampioene marathon (2.42.07). Het ging prima vandaag. Na mij moet niemand meer gaan zeuren over leeftijd was haar repliek. Bovendien liep ik toen ik 36 was nog een Nederlands record steeple. Het publiek was geweldig in Amsterdam.Ik wil nog genoeg marathons lopen zoals Boston,Tokio, Chicago. Daarnaast begeleid ze dames met borstkanker en recreanten. Trainster van talent ziet ze niet zitten.Ik presteer zelf nog te graag en bovendien zijn topsporters toch wel egoïstische types. Ze is tevreden over het niveau van de NL atletes in de marathon

Reacties

    Geen reacties.
Al een account, log hier in.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *