< terug

Mislukt EK voor Mike Foppen: ‘Vorm even niet te pakken’

8 maart 2021 (0 reacties)

TORUN/NIJMEGEN Atleet Mike Foppen zoekt na zijn mislukte EK atletiek in Polen niet naar excuses. De Nijmegenaar komt tot de conclusie dat hij zaterdag tijdens de series van 3000 meter simpelweg niet goed genoeg was om de finale te halen.

,,Het lag niet aan de opbouw van de race, de tegenstanders, de druk, of aan mijn lichaam”, concludeert Foppen (24). ,,Ik heb nu de vorm niet om een tijd te lopen die ik normaal wel zou kunnen lopen. Waar dat aan ligt, ga ik de komende tijd samen met mijn coach (Nijmegenaar Joshua Mols, GD) analyseren.”

Lees hier verder

Reacties

    Geen reacties.
Al een account, log hier in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *