< terug

Mizuno en Rijksmuseum presenteren hardloopschoen Rembrandt

29 augustus 2019 (0 reacties)

Onderstaand vindt u het persbericht van Mizuno en Het Rijksmuseum over de nieuwe hardloopschoen Rembrandt die zij gisteren gezamenlijk hebben gepresenteerd bij De Nachtwacht.

De nieuwe hardloopschoen Wave Ultima 11 Amsterdam van Mizuno is letterlijk en figuurlijk uit de kunst. Deze officiële schoen van de TSC Amsterdam Marathon 2019 is tot stand gekomen in samenwerking met het Rijksmuseum en geïnspireerd op De Nachtwacht van Rembrandt. Dit alles in het kader van Rembrandtjaar 2019.

Zo vind je aan de buitenzijde van de schoen het spel van licht en donker, terwijl op de binnenzool fragmenten van het beroemde schilderij terugkomen. Op de linkerzool staat kapitein Frans Banninck Cocq afgebeeld en rechts luitenant Willem van Ruytenburgh. De Pantone kleuren van het werk zijn doorgevoerd in de Pantone kleuren van de schoen.

Mizuno 20ste keer hoofdsponsor TCS Amsterdam Marathon
Mizuno is dit jaar voor de 20ste keer hoofdsponsor van een van de grootste hardloopevenementen van Europa. De TCS Amsterdam Marathon vindt plaats op 20 oktober 2019. Informatie: www.tcsamsterdammarathon.nlwww.rijksmuseum.nl en www.mizuno.com

Mizuno Wave Ultima 11 Amsterdam
De Wave Ultima 11 Amsterdam is ook uit de kunst vanwege het pallet aan uitmuntende running-eigenschappen. De hardloopschoen is ontworpen voor de soepelste hardloopervaring en geeft een ongekende demping en stuwing. Energie die bij het neerdalen van de schoen op de grond vrijkomt, wordt opwaarts teruggegeven. Zo functioneert de Wave-plaat letterlijk als een springveer voor een maximale energieopbrengst.

De U4icX-technologie biedt extra demping aan de achterzijde zodat de hiel extra ontlast wordt. De strategisch geplaatste versterkingen en het zachte bovenwerk bieden bovendien een stevige en prettige pasvorm.

De Mizuno Wave Ultima 11 Amsterdam is een stijlvol eerbetoon aan ’s lands beroemdste kunstwerk, maar ook een eerbetoon aan alle voeten die het beste hardloopschoeisel verdienen. Dat maakt de Ultima 11 bij uitstek geschikt voor de Amsterdam Marathon.

Informatie
De Mizuno Wave Ultima 11 Amsterdam is verkrijgbaar bij running speciaalzaken, webshops en de shop van het Rijksmuseum. Consumentenadviesprijs € 134,95. Ga voor meer informatie naar www.mizuno.com.

Reacties

    Geen reacties.
Al een account, log hier in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *