< terug

Mohamed Ali moet zijn hele leven al wachten (video)

16 oktober 2018 (0 reacties)

Mohamed Ali kwam als vluchteling van Somalië naar Nederland. Hij integreerde volledig als Nederlander. Studeerde, heeft een baan en heeft al een aantal jaren een Nederlands paspoort. Hij is een bijzonder talentvolle Nederlander en droomt om voor Nederland naar het EK cross te kunnen. De IAAF kwam met nieuwe regelgeving waardoor de bescheiden Ali nog altijd moet wachten op de toestemming te krijgen om voor Nederland uit te komen. Hij heeft nu al voor de tweede keer een aanvraag ingediend. Ik wacht hier nu al drie jaar op aldus Ali. Ik vind het bepaald oneerlijk, heb een Nederlands paspoort en ben hier een mooi mens geworden.Andere landen zoals Qatar kopen gewoon atleten. Ik ben eerlijk en moet wachten. Ik kan pas echt gaan dromen wanneer ik de toestemming binnen heb. Tot die tijd wacht ik er zit niets anders op dan te genieten van elke wedstrijd die ik loop. De Nederlandse atletiekunie zet zich in voor zijn zaak.

Reacties

    Geen reacties.
Al een account, log hier in.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.