< terug

Montferland Run opent inschrijving

15 september 2023 (0 reacties)

De inschrijving voor de 25e editie van Montferland Run is geopend. De 15 kilometer lange wegwedstrijd vindt plaats op zondag 3 december. De start en finish zijn in het centrum van het pittoreske ’s-Heerenberg, nabij kasteel Huis Bergh.


Het parcours door de fraaie bosrijke omgeving van het Montferland in de provincie Gelderland voert de lopers door de dorpjes Stokkum, Beek en Zeddam en gaat onderweg over enkele uitdagende klimmetjes.
De Montferland Run wordt jaarlijks enthousiast beleefd door ruim 4000 hardlopers en vele toeschouwers. Onder de deelnemers gaan jaarlijks absolute wereldtoppers van start, zoals in het verleden de loopfenomenen Haile Gebrselassie, Kenenisa Bekele, Paula Radcliffe en Sifan Hassan.
Naast de 15 km kan er dit jaar weer gekozen worden voor de 7,5 kilometer Kab Midi Run, deze loop kent een recreatief karakter, waarbij plezier in het hardlopen voorop staat.

Inschrijving is uitsluitend mogelijk tot 12 november of totdat de limiet van het maximaal aantal inschrijvers is bereikt.In de voorgaande edities was de belangstelling zo groot, dat voor de sluitingsdatum de startnummers al waren uitverkocht. Wie wil starten moet er dan ook op tijd bij zijn.
Speciaal voor de 25e editie is er een unieke T-shirt ontworpen, dit functionele hardloopshirt is alleen bij de voorinschrijving te bestellen.

Voor de jeugdige hardlopers (6 t/m 14 jaar) zijn er de Jeugdlopen. Er wordt gelopen over een afstand van 1 kilometer en in 5 leeftijdscategorieën. Inschrijven kan vanaf 15 oktober en sluit op 12 november. Voor deze afstand is na-inschrijving op 3 december wel mogelijk.

Deelnemers kunnen zich inschrijven via de website; www.montferlandrun.nl

Reacties

    Geen reacties.
Al een account, log hier in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *