< terug

Mooie bezetting competitiewedstrijd AV 34

31 mei 2024 (0 reacties) Mooie bezetting competitiewedstrijd AV 34

Zondag 2 juni 2024 a.s. organiseert AV’34 een Atletiekwedstrijd voor de landelijke 1e Divisie Atletiekunie competitie. Atletiekverenigingen uit heel Nederland komen met hun beste atleten naar Apeldoorn om zich met elkaar te meten.

Aan de start bij deze wedstrijd natuurlijk de topatleten van AV’34, zoals Tess van Randtwijk (3000m) en Sophia Mulder. Maar ook de 17 jarige talentvolle Madelief van Leur (Altis, Amersfoort) staat aan de start.
Bij de heren zullen ook bijna alle topatleten vanuit AV’34 aan de start verschijnen, zoals Lauri Hulleman, Jan Willem Hagen , Tigo Messie en Milan Mesie. Concurrentie is er voor AV’34 Apeldoorn volop: Zo is ook Noah Schutte (Leiden Atletiek) op de 1500 meter te zien. Schutte liep eerder dit jaar onder de 28 minuten op een 10 kilometer in Amerika. Ook marathonloper Björn Koreman staat aan de start. Hij gaat van start op de 5.000 mtr

Met in 2025 het EK Indoor Atletiek in Apeldoorn in aankomst, is deze wedstrijd ideaal voor alle atletiekliefhebbers, jong én oud , om van topatletiek te genieten in Apeldoorn.
De wedstrijd start om 11.00u met kogelslingeren. De afsluiting is rond 17.00u met de altijd spectaculaire 4x400m estafettes voor mannen en vrouwen. Het volledige programma is hier te vinden op:

Reacties

    Geen reacties.
Al een account, log hier in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *