< terug

MPM estafette succesvol verlopen

21 januari 2014 (0 reacties)

Team van MPM wint de estafetteloop

Door Bennie oude Rengerink

Met ruim 120 teams is de vijfde estafetteloop een groot succes geworden. Bij deze door MPM georganiseerde wedstrijd in het FBK stadion lopen de deelnemers ieders vijf kilometer, in teams van vier personen. Tevens was er de mogelijkheid een team uit twee deelnemers te laten bestaan, zodat een ieder in totaal tien kilometer liep. Deze wedstrijd straalt zowel gezelligheid uit als fanatisme. Voor toeschouwers is het een mooie wedstrijd om naar te kijken.

Kinderen
Voor de kinderen was de afstand 1,5 kilometer. Bij de kinderen heeft het team de Fast Boys gewonnen bij de jongens, met daarin Mart en Jorrit Nijland en Sven en Lars Rumawatine. Bij de meisjes heeft het TION team gewonnen, bestaande uit Pien en Fenne Keulstra, Jeanne Klein Koerkamp en Dionne Koehorst. Ook gemengde teams liepen mee. Het gemengde team van de Tionkids, bestaande uit Eline van Baaren, Peter Coehoorn, Ephrem Kuiper en Ynze Keulstra, heeft bij de 1,5 kilometer gewonnen.

Andere uitslagen
Bij de duos (twee maal tien kilometer) wisten Harald Derks en Andre Oude Elferink de eerste plek te bemachtigen in een tijd van 1.08.49 uur. De dames van MPM bestaande uit Gea Nijhof, Annemiek Veneklaas, Hanneke Vat en Alison de Rooy wonnen de vier x vijf kilometer in een tijd van 1.32.02 uur. Zij hadden hiermee vijf minuten voorsprong op het team van AC TION. Bij de heren won met ruime voorsprong eveneens het team van MPM met daarin Björn en Maykel Geerdink, Sam Landman en Martin Heuvel in een tijd van 1.08.14 uur. Zij lieten de teams van Aeolus en Intersport achter zich. Bij de gemengde teams was het team met de naam snelheidsduivels het snelst. Hierin liepen Johny Rower, Gerda Reerink, Mohammed Elmaaizie en Tobias van Schaar. Zij deden er gezamenlijk 1.15.44 uur over. Twee teams van LAAC werden tweede en derde. MPM organiseert in het nieuwe jaar weer de bekende Wooldereslopen, waar iedereen natuurlijk welkom is. De eerste loop is op 14 januari 2007.

© hardloopnieuws.nl

Reacties

    Geen reacties.
Al een account, log hier in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *