< terug

Nageeye heeft spijt van uitstappen bij het WK marathon

19 juli 2022 (0 reacties)

Abdi Nageeye stapte met nog een kilometer te gaan uit bij het WK marathon. Een dag later toont hij met een post op zijn eigen facebookpagina spijt.

“Grote verontschuldiging aan mijn fans & vrienden.Ik had een van mijn beste trainingsperiodes in Ethiopie en kwam hier alleen maar om een medaille te winnen ! Dat is op zich een slechte mentaliteit, ik hoor mijn eigen motto te volgen: hard en slim trainen en je best doen in de wedstrijd, alles geven in de wedstrijd en blij zijn met je resultaat ! Er gebeurde van alles tijdens de race maar ik moest vechten tot de finish ! 4 of 5de plaats leek een nachtmerrie gisteren maar waar ik voor altijd spijt van zal hebben is een DNF. (Ps: toen ik vanmorgen wakker werd hoopte ik dat het een droom was maar nope)
Last but not least wil ik mijn broer @bashirabdi204 feliciteren met zijn zwaar bevochten medaille en mijn coach @garylough ! InshaAllah zal ik sterker en gemotiveerder terugkomen om mijn best te doen. Wens de rest van @atletiekunienl atleten al het beste toe”

Reacties

    Geen reacties.
Al een account, log hier in.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *