< terug

Nageeye is bezig met race tegen de klok om fit te zijn voor de Olympische marathon

23 juni 2021 (0 reacties)

Abdi Nageeye heeft na zijn achillespeesblessure op dit moment weer problemen met zijn fysiek. Het ging echt heel goed totdat ik begin juni weer problemen kreeg met mijn rechterhamstring verklaart hij in de podcast de Pacer. Een probleem waar hij al vaker mee te kampen heeft gehad.

Hij kwam daarvoor terug naar Nederland voor een behandeling. Heb nu tien dagen niet echt getraind en rust genomen. Er is een echo gemaakt het waren geen grote problemen het probleem komt uit mijn onderrug. Heb zelf ook contact opgenomen met Michel Butter omdat hij de eerste reserve is voor de Olympische marathon. Het gaat nu wel weer goed maar de komende twee weken worden wel beslissend aldus Nageeye. Ik wil alle trainingen nu vol kunnen presteren. Er zijn drie belangrijke trainingen per week en die wil ik echt goed kunnen doen. Ik heb als ambitie om bij de beste vijf te finishen in Sapporo. Michel hou ik steeds op de hoogte. Ik wil daarover echt eerlijk zijn. 

Reacties

    Geen reacties.
Al een account, log hier in.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *