< terug

Nageeye wil vlammen in Rotterdam én Monza

Abdi Nageeye wil zondag indruk maken tijdens de marathon van Rotterdam. “Ik wil knallen, echt heel hard lopen. Een dik persoonlijk record en misschien kom ik nog wel in de buurt van het Nederlands record.”Dat staat sinds 2007 op naam van Kamiel Maase, die toen 2.08.21 liep. Het persoonlijk record van Nageeye staat nu op 2.10.24. Dat liep hij in Amsterdam, daarna deed hij nog drie marathons, onder meer in Boston en Rio. “Dat zijn hele goede ervaringen geweest, waar ik veel van heb geleerd. Ik ben een betere marathonloper geworden.”

8 april 2017 (0 reacties)

 

 

Abdi Nageeye wil zondag indruk maken tijdens de marathon van Rotterdam. "Ik wil knallen, echt heel hard lopen. Een dik persoonlijk record en misschien kom ik nog wel in de buurt van het Nederlands record."

Dat staat sinds 2007 op naam van Kamiel Maase, die toen 2.08.21 liep. Het persoonlijk record van Nageeye staat nu op 2.10.24. Dat liep hij in Amsterdam, daarna deed hij nog drie marathons, onder meer in Boston en Rio. "Dat zijn hele goede ervaringen geweest, waar ik veel van heb geleerd. Ik ben een betere marathonloper geworden."

Lees hier verder

Reacties

    Geen reacties.
Al een account, log hier in.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *