< terug

Nederland in Lock- down maar virtual Sylvestercross 2021 gaat door!

20 december 2021 (0 reacties)

Nu Nederland in lock-down is gegaan en we allemaal extra op onze gezondheid moeten letten, is het van groot belang hieraan te blijven werken. Niet alleen de Corona-maatregelen in acht nemen, maar juist sporten blijft een uitstekende methode om je conditie en je gezondheid op peil te houden. Dit meldt vandaag de organisatie van de Virtual Sylvestercross die de inschrijving hebben geopend.

Alleen, of met enkele medelopers (op 1,5m afstand), prima te doen d.m.v. hardlopen en/of wandelen. En dat kan op iedere locatie die jij leuk vind en over een afstand waar jij je prettig bij voelt. De Virtual Sylvestercross 2021 kan je heel eenvoudig daarbij helpen!Een tweede, niet minder belangrijke reden is, dat wij het aan onze cross verbonden goede doel niet in de kou willen laten staan: de Bas van de Goor Foundation, sportief met diabetes.Tevens organiseren we in samenwerking met het Bentinck Fonds een speciale ‘Virtual G-cross’ voor mensen met een beperking. Deze deelnemers lopen (al dan niet met begeleiding) 1 km op een eigen parcours.

Hoe gaat dat in zijn werk?
Na inschrijving via de link op de website www.sylvestercross.nl ontvangt de deelnemer een app. Door deze te downloaden op de mobiele telefoon kan in de periode van 28 t/m 31 december een afstand van 2, 5 of 10 km worden (hard)gelopen of gewandeld. De deelnemer bepaalt zelf zijn eigen locatie en parcours. Geheel volgens de corona-regels! De app registreert de gelopen afstand en tijd, op basis waarvan wij een klassement kunnen samenstellen, dat op de website van de Sylvestercross wordt gepubliceerd.

Wedstrijd
Daarnaast worden alle deelnemers opgeroepen om mee te doen aan een wedstrijd om leuke foto’s van de eigen loop in te sturen. Uit de ingezonden foto’s kiezen wij de 3 meest originele per afstand. Als prijs zijn per afstand 3 gratis startbewijzen voor de Sylvestercross / Sylvester by Night 2022 beschikbaar.

Kosten
De kosten van inschrijving bedragen, voor alle afstanden € 5,00 per persoon (bij inschrijving t/m 27 december 12.00 uur , daarna € 6,00). Daarnaast kan je een donatie doen aan de Bas van de Goor Foundation. Bovendien krijg iedere deelnemer begin januari 2022 een origineel aandenken aan deze Virtual Sylvestercross thuisgestuurd!
Inschrijvers die reeds hadden ingeschreven voor de Sylvester by Night Run of Sylvestercross voor dit jaar ontvangen een speciale kortingscode waarmee zij voor € 3,00 kunnen inschrijven (met gebruikmaking van de toegezonden speciale kortingscode!Dankzij een bedrage van het Bentinck Fonds Soest is deelname aan de Virtual G-cross voor mensen met een beperking gratis. Let hier wel op, vol -vol.Een tweede, niet minder belangrijke reden was, dat wij het aan onze cross verbonden goede doel niet in de kou willen laten staan: de Bas van de Goor Foundation, sportief met diabetes.

Schrijf in via www.sylvestercross.nl voor de Virtual Sylvestercross 2021 of de Bentinckfonds Virtual G-Cross 2021 en steun ook de Bas van de Goor Foundation! Sluit het jaar sportief af en doe mee aan dit geheel coronaproof loopevenement. Neem de Coronamaatregelen in acht, vermijd drukke punten en bewaar de onderlinge afstand!

(Persbericht)

Reacties

    Geen reacties.
Al een account, log hier in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *