< terug

Nederland loopt warm voor NN Running Day

17 september 2020 (0 reacties)

Rotterdam / Den Haag, 17 september 2020 – Sinds de start van de inschrijving voor NN Running Day twee weken geleden, staan 5.000 deelnemers te trappelen voor het hardloopevenement op 11 oktober. Voor het innovatieve hardloopavontuur is een app ontwikkeld, die de deelnemers op de dag zelf helpt om het fysieke event op virtuele wijze te beleven. Deelnemers kunnen bovendien van tevoren via de digitale Nationale-Nederlanden Hardloopplanner hun eigen, ideale route uitstippelen voor een start en finish bij de eigen voordeur. Erben Wennemars is een van de ambassadeurs van NN Running Day en roept in een video iedereen op om 11 oktober mee te doen. Inschrijven is gratis.
 
NN Running Day is er voor iedereen
Organisator Golazo en hoofdsponsor Nationale-Nederlanden willen met NN Running Day zo veel mogelijk mensen – op afstand en individueel – op een veilige manier in beweging brengen. 

Topsporters en BN’ers staan in de startblokken
Verschillende topsporters, leden van het NN Running Team en bekende Nederlanders nemen op 11 oktober deel aan het evenement. Zo staan onder andere Abdi Nageeye en Bram Som al ingeschreven en zet Erben Wennemars zijn beste beentje voor om iedereen in Nederland te enthousiasmeren om deel te nemen aan NN Running Day. Erben staat ingeschreven voor de NN Marathon Rotterdam en traint in zijn eigen woonplaats.

Online run met beleving
Op www.nnrunningday.nl kunnen deelnemers zich kosteloos inschrijven om vervolgens met een unieke code op een later moment gebruik te kunnen maken van de app. Deelnemers kunnen kiezen uit verschillende afstanden van de evenementen NN Marathon Rotterdam, Marathon Eindhoven , Singelloop Utrecht, Almere City Run, Maastrichts Mooiste en Menzis 4 Mijl van Groningen. 

Reacties

    Geen reacties.
Al een account, log hier in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *