< terug

Nederlandse EK-medaille in verschiet: ‘Ik ben in vorm en moet oogsten’

6 juni 2024 (0 reacties) Nederlandse EK-medaille in verschiet: ‘Ik ben in vorm en moet oogsten’

Foto Valley Running/Lars van Hoeven

BOSKOOP – ‘Het zou teleurstellend zijn als ik vrijdag geen medaille haal op de 5000 meter’, zegt Maureen Koster vol zelfvertrouwen. De Boskoopse heeft dan ook alle reden om van een podiumplek uit te gaan tijdens het EK atletiek in Rome. Na een sportieve dip zit ze nu weer op haar piek, met records en toptijden als gevolg.’Twee jaar geleden was het EK anders’, blikt de atlete terug. ‘Toen maakte ik mijn comeback en behaalde in een vierde plek. Dat had een andere lading dan nu. Ik ben nu in vorm en moet oogsten.’

Lees hier verder

Onderstaand het gehele wedstrijdprogramma

tijdschemaRomeDEF-1

Reacties

    Geen reacties.
Al een account, log hier in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *