< terug

Nieuw Boost4Run Programma stoomt lopers in 3 maanden tijd klaar voor de marathon van Eindhoven, Rotterdam of Amsterdam

24 juni 2020 (1 reactie)

Marathonlopers die hun wedstrijdvoorbereiding willen optimaliseren of vanwege corona wel wat extra ondersteuning kunnen gebruiken, kunnen zich nu inschrijven voor het Boost4Run Digital Running Programma. De deelnemers trainen onder begeleiding van topatleet en coach Gert-Jan Wassink en ontvangen diverse metingen en screenings die de prestaties en het loopplezier verhogen, met een lager blessurerisico.

Advies op maat

Elke loper ontvangt een persoonlijk trainings- en wedstrijdschema en individuele feedback afgestemd op zijn of haar trainingsresultaten en de observaties door Gert-Jan Wassink. Ter aanvulling op de techniektrainingen en loopanalyse worden er tussentijds diverse metingen verricht om ieders vorm en progressie te kunnen beoordelen. Daarnaast ondergaat elke loper een Vitaliteitscheck onder begeleiding van Fitsurance. Met de metingen en tests in deze screening kan snel een praktisch advies worden gegeven om de eigen gezondheid en fitheid te verbeteren. 


Voor de gemotiveerde loper

Het trainingstraject start in juli met de testweek en nulmeting. Deelnemen aan dit programma kan als je in 2019 een halve marathon onder de 2.15 uur hebt gelopen, als je verwacht de marathon onder de 4.30 uur te lopen en als je minimaal 3 keer per week kunt trainen. Ook is het nodig dat je op hartslag traint en een hartslagmeter hebt, of bereid bent er een aan te schaffen. De kosten van het volledige programma bedragen €375 (incl. BTW). 


Coronaproof

Om verspreiding van het coronavirus te voorkomen houdt Boost4Run zich aan de voorschriften van het RIVM. Per marathon start een groep van maximaal 15 deelnemers, er wordt 1,5m afstand gehouden en voor mondkapjes en desinfecterende handgel wordt gezorgd. Mocht een marathon vanwege corona niet doorgaan, dan zal vanuit Boost4Run een alternatief parcours via Strava worden aangeboden, zo veel mogelijk in samenwerking met de organisatoren van de marathon en de betrokkenen in het Boost4Run programma.


Meer info over het Boost4Run Digital Running Programma, de diverse metingen en de startdata op: www.fitsurance.nl/boost4runokt2020


(persbericht)

Reacties

  • Jan Roose
    6 Op 25
    Bij mij krijg je een schema en advies gratis, maar je moet wel minstens een jaar hardloopervaring hebben en minimaal 4 keer in de week willen trainen. Voor Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven zou ik niet meer in training gaan, want de kans dat het doorgaat in de normale vorm is niet groot.
Al een account, log hier in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *